Frissítés alatt!
Csatlakozz hozzánk! Te is helyi termelő vagy kézműves vagy? Írj nekünk az info@pekedli.hu email címre! Küld el nekünk az elérhetőségeidet, egy néhány soros bemutatkozást és termékismertetőt, a vállalkozásod adatait, mi pedig fölvesszük Veled a kapcsolatot.
Ha csatlakoznál, de információkra van még szükséged, akkor kattints ide!
Éltető Balaton-felvidék” védjegyet létrehozó és fenntartó ÉLTETŐ Balaton-felvidékért Egyesület a Balaton térségének egyik legnagyobb társadalmi szervezete.
2023-ban Veszprém és a Bakony-Balaton régió közösen viselheti az Európa Kulturális Fővárosa címet, mi pedig ennek nyomán egy új kulturális-kreatív régiót építünk itt, a Balaton szomszédságában, együtt a régió szereplőivel és az itt élőkkel.
A Füge, egy nemrégiben nyílt fagyizó Veszprémben, mely egyben pékség és cukrászda is. Sok évnyi tapasztalat és lelkesedés teszi Őket egy fantasztikus hellyé.
Ökológiai Birtok – borászat – borkóstoló
A sárkányos finomságok otthona, ahol a Balaton-felvidék napsütés-ízű termései egy kis városi merészséggel fűszerezve összhangba olvadnak.
Szívja magába százéves cédrusok nyugalmát, a meseszép balatoni panorámát és ízlelje meg borainkat, melyeket fáradtságot nem kímélve készítettünk el Önnek!
A Latin negyed egy igazi családi csokoládéműhely a Pilis lábánál. A kínálatban megtalált csokikat mind saját kezüleg készítik gondoskodással és szeretettel.
Az 1991 -óta vállalkozásként müködő, nemrég céggé alakuló Várvölgyi Húsüzem a minőségi sertéshús feldolgozás képviselője.
A Sörművekben 11 fajta saját márkás sört gyártanak, a legmagasabb német tisztasági törvénynek megfelelően. Söreiket különböző karakterekkel kapcsolták össze, hogy mindenki megtalálhassa a neki szimpatikusat.
Családi gazdaságunk immár negyedik generációja foglalkozik Fajszon fűszerpaprika termesztéssel és feldolgozással, közel 30 hektáron…
Mangalica és szarvasmarha feldolgázassal foglalkozó családi vállalkozás.
– Az én kávém, az én időm –
A Tütü egy vidám kis család legújabb tagja, a Gasztró Busz. Vele és nagyon sok finomsággal járják az országot, hogy mindenkihez eljusson egy kicsi a jókedvükből.
Márta helyi alapanyagokból készít tökmag vagy napraforgómag alapú szendvics – illetve salátakrémeket, amelyek mind segítően hatnak az egészség megőrzésre, megújulásra. Emellett nagyon finomak is.