A Pekedli Szatócsbolt a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jött létre.
PIKNIKEZZ TERMELŐI FINOMSÁGOKKAL

2023.06.18-án megrendezésre kerül az EKF év Felező ünnepségének keretében a Hosszúasztal Piknik, ahol a Séd partján egy 1500 méter hosszú asztalnál ünnepelhetünk együtt.

A Pekedli Szatócsboltban elsősorban a helyi termelők finomságait gyűjtjük össze,
most pedig egy piknik ,,kosárba"  tettük Neked válogatott portékáinkat, hogy a Hosszúasztal Pikniken megkóstolhasd őket!

Piknikezzünk együtt!

Mi az a Hosszúasztal Piknik?

,,A Hosszúasztal Piknik egy több ezer fős közösségi esemény, amelyre még nem volt példa Veszprém és a régió történetében. Célunk, hogy egy asztalhoz – egy akár több kilométer hosszúságú asztalhoz – ültessük a régió szereplőit, polgárait, és hogy a 2023-as programév félidejében közösen ünnepelhessük sikereinket egy kötetlen és jó hangulatú közös piknik keretében.

A végeláthatatlan piknikasztalra mindenki felteheti a kedvenc harapnivalóját, amit aztán megoszthat az asztaltársaság többi tagjával is, így amellett, hogy igazán különleges és izgalmas ízkavalkádot élhetnek át a résztvevők, megismerhetjük a régiónk különböző pontjaira jellemző gasztronómiát is.

A rengeteg finomság mellett a jókedvet zsonglőrök, bűvészek, mutatványosok és zenészek fokozzák."  https://veszprembalaton2023.hu/oldal/hosszuasztal-piknik

 

Hogyan szerezhetek a Pekedlitől finomságokat?

Tedd a kosaradba a kiválasztott csomagot és add meg, hány főre kéred a finomságokat. Az ,,alap" csomagok húsos és vega verzióban készülnek, ezt kiegészítheted a VEB2023 hivatalos sörével (Zirci Apátsági Manufaktúra) vagy éppen balatoni borainkkal is (rozé vagy olaszrizling).

FONTOS! A csomagokat kedd 18.00-ig tudod megrendelni, ezeket frissen készítjük össze Neked és a piknik előtt, június 18-án vasárnap 9-14.00 óra között tudod átvenni a Pekedli Szatócsboltban (Veszprém, Rákóczi Ferenc u. 1.)

 
 

Hogyan kapom meg a csomagom?

Az ,,alap" csomag 1 személyes, a csomag pontos tartalmát a kiválasztott csomag adatlapján találod. Itt tudod megadni, hány főre kéred a finomságokat. Ezeket előrefizetés után frissen készítjük össze Neked és fa étkészlettel, szalvétával együtt papírzacskóban tudod elvinni tőlünk a piknik napján, vasárnap 9-14.00 óra között. Ha még környezettudatosabb szeretnél lenni, hozz magaddal kosarat vagy vászontáskát! 

FONTOS! A csomagok tányért, poharat nem tartalmaznak, ezekkel mindenképp készülj, ha igazi terülj-terülj asztalkámat szeretnél.