KÉRDÉSED VAN?

Először görgesd végig a lenti kérdéssort, hátha megtalálod a választ. 🙂 Ha nem, keress minket bátran, igyekszünk mindent megválaszolni!

Elérsz minket az info@pekedli.hu email címen.

HOL TALÁLOM A BOLTOT?

A Pekedli Szatócsboltot Veszprémben találod a Rákóczi Ferenc u. 1. szám alatt.

Parkolni az üzlet előtt közvetlenül nem lehet, viszont erre pár percre a boltunktól az Óváros téren vagy a Fortuna Udvar előtti nagy parkolóban is van lehetőség.

MILYEN TERMÉKEKET TALÁLOK A BOLTBAN?

A Pekedli Szatócsboltot a kezdetektől fogva inkább termelői élelmiszerboltként aposztrofáljuk, mint sem ajándékboltként vagy delikáteszként, így a kínálatunkban megtalálod a mindennapi fogyasztási cikkeket is.

Reggelente friss kovászos pékáruval várunk, de beszerezhetsz nálunk sok minden mást is, ami a kamrába kellhet:

tejtermékeket, tojást, húsokat, olajakat, liszteket, magvakat, kencéket, lekvárokat, szörpöket, teákat, savanyúságokat, tésztákat, ecetet, fűszereket, natúrkozmetikumokat, öko tisztítószereket és sok minden mást.

 

Emellett kérhetsz nálunk kotyogós kávét, illetve hétköznaponként szendvicsekkel, hétvégén reggeli paraszt tálakkal várunk boltocskánkban!

HOGY TUDOK FIZETNI A BOLTBAN?

Szatócsboltunkban készpénzzel és bankkártyával tudsz fizetni.

HONNAN TUDOM, KIKTŐL ÉRKEZNEK A TERMÉKEK?

Minden termelőnkről és kézművesünkről találsz egy kis bemutatkozó írást az “Termelőink” menüpont alatt. Itt többet is megtudhatsz Róluk. 🙂
Boltunkba csak engedéllyel rendelkező termelők kerülhetnek be, a minőségre pedig a több éves vagy akár évtizedes családi vállalkozások adnak garanciát.
Fontosnak tartjuk, hogy csak olyan termékeket tegyünk elérhetővé a kínálatunkban, amiket mi is próbáltunk/fogyasztunk, vagy bármikor szívesen megvárásolnánk őket. Ezek a termékek mind hagyományos eljárásokkal készülnek. Ha többre vagy kíváncsi, kérdezz minket bátran a boltban! 🙂 

VAN-E LEHETŐSÉG A TERMÉKCSOMAGOLÁSOK VISSZAVÉTELÉRE?

A legtöbb esetben van lehetőség például az üvegek visszavételére, így a szörpök, lekvárok, ételízesítők, savanyúságok, stb. üvegeit, illetve a kozmetikai tégelyeket is újra tudjuk használni.
Ilyenkor a kiürült csomagolást (például befőttes üveget) hozd el Szatócsboltunkba, mi pedig  visszajuttatjuk a termelőhöz, aki újratölti finomságokkal.

MIT JELENT AZ, HOGY SZEZONÁLIS A KÍNÁLAT?

Sok esetben, mivel kisebb termelőktől érkeznek a finomságok, ezért előfordul, hogy csak limitált darabszámban, vagy limitált ideig elérhetők bizonyos portékák, az évszaknak megfelelően.
Nem volt ez másképp régen sem, hiszen a nagyi is mindig a szezonális gyümölcsöket főzte be lekvárnak, befőttnek és addig ettük, amíg a ,,készlet” tartott. 🙂 

Vannak állandó portékáink (például kolbászok, tejtermékek, tészták, olajak), minden más termékkörben az ízek és a kínálat folyton változik, frissül. Ha kíváncsi vagy újdonságainkra, kövess minket a közösségi média felületeinken! 🙂

LEHETEK ÉN IS A TERMELŐTÖK?

Ha Te is őstermelő/kistermelő vagy, netán kézműves és Veszprém megyében tevékenykedsz, csatlakozz hozzánk bátran!
Küld el a jelentkezésed az info@pekedli.hu címre (vállakozásod adataival, egy rövid termékismertető bemutatkozással és valamilyen elérhetőséggel), mi pedig fölvesszük Veled a kapcsolatot.

Bővebb leírást itt találsz: TERMELŐI JELENTKEZŐ

MIÉRT NINCS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS?

Jelenleg a folyamatosan változó árakat nem tudjuk webshop szinten kezelni, ezért úgy döntöttünk, bizonytalan időre bezárjuk online piacunk ajtaját.

DE addig is keddtől szombatig megtalálod Verszprém megye legjobb termelői portékáit Szatócsboltunkban, Veszprémben.