KÉRDÉSED VAN?

Először görgesd végig a lenti kérdéssort, hátha megtalálod a választ. 🙂 Ha nem, keress minket bátran, igyekszünk mindent megválaszolni!

Elérsz minket az info@pekedli.hu email címen.

A Pekedli Szatócsboltot Veszprémben találod a Rákóczi Ferenc u. 1. szám alatt.

Parkolni az üzlet előtt közvetlenül nem lehet, viszont erre pár percre a boltunktól az Óváros téren vagy a Fortuna Udvar előtti nagy parkolóban is van lehetőség.

A Pekedli Szatócsboltot a kezdetektől fogva inkább termelői élelmiszerboltként aposztrofáljuk, mint sem ajándékboltként vagy delikáteszként, így a kínálatunkban megtalálod a mindennapi fogyasztási cikkeket is.

Reggelente friss kovászos pékáruval várunk, de beszerezhetsz nálunk sok minden mást is, ami a kamrába kellhet:

tejtermékeket, tojást, húsokat, olajakat, liszteket, magvakat, kencéket, lekvárokat, szörpöket, teákat, savanyúságokat, tésztákat, ecetet, fűszereket, natúrkozmetikumokat, öko tisztítószereket és sok minden mást.

 

Emellett kérhetsz nálunk kotyogós kávét, illetve hétköznaponként szendvicsekkel, hétvégén reggeli paraszt tálakkal várunk boltocskánkban!

Szatócsboltunkban készpénzzel és bankkártyával tudsz fizetni.

Minden termelőnkről és kézművesünkről találsz egy kis bemutatkozó írást az “Termelőink” menüpont alatt. Itt többet is megtudhatsz Róluk. 🙂
Boltunkba csak engedéllyel rendelkező termelők kerülhetnek be, a minőségre pedig a több éves vagy akár évtizedes családi vállalkozások adnak garanciát.
Fontosnak tartjuk, hogy csak olyan termékeket tegyünk elérhetővé a kínálatunkban, amiket mi is próbáltunk/fogyasztunk, vagy bármikor szívesen megvárásolnánk őket. Ezek a termékek mind hagyományos eljárásokkal készülnek. Ha többre vagy kíváncsi, kérdezz minket bátran a boltban! 🙂 

A legtöbb esetben van lehetőség például az üvegek visszavételére, így a szörpök, lekvárok, ételízesítők, savanyúságok, stb. üvegeit, illetve a kozmetikai tégelyeket is újra tudjuk használni.
Ilyenkor a kiürült csomagolást (például befőttes üveget) hozd el Szatócsboltunkba, mi pedig  visszajuttatjuk a termelőhöz, aki újratölti finomságokkal.

Sok esetben, mivel kisebb termelőktől érkeznek a finomságok, ezért előfordul, hogy csak limitált darabszámban, vagy limitált ideig elérhetők bizonyos portékák, az évszaknak megfelelően.
Nem volt ez másképp régen sem, hiszen a nagyi is mindig a szezonális gyümölcsöket főzte be lekvárnak, befőttnek és addig ettük, amíg a ,,készlet” tartott. 🙂 

Vannak állandó portékáink (például kolbászok, tejtermékek, tészták, olajak), minden más termékkörben az ízek és a kínálat folyton változik, frissül. Ha kíváncsi vagy újdonságainkra, kövess minket a közösségi média felületeinken! 🙂

Ha Te is őstermelő/kistermelő vagy, netán kézműves és Veszprém megyében tevékenykedsz, csatlakozz hozzánk bátran!
Küld el a jelentkezésed az info@pekedli.hu címre (vállakozásod adataival, egy rövid termékismertető bemutatkozással és valamilyen elérhetőséggel), mi pedig fölvesszük Veled a kapcsolatot.

Bővebb leírást itt találsz: TERMELŐI JELENTKEZŐ

Jelenleg a folyamatosan változó árakat nem tudjuk webshop szinten kezelni, ezért úgy döntöttünk, bizonytalan időre bezárjuk online piacunk ajtaját.

DE addig is keddtől szombatig megtalálod Verszprém megye legjobb termelői portékáit Szatócsboltunkban, Veszprémben.