Köszönti Önt az ÉLTETŐ Balaton-felvidékért Egyesület

2008-ban létrehozott egyesületünk több, mint 300 tagjának – legyenek azok magánszemélyek, vállalkozások, civilszervezetek vagy önkormányzatok – közös célja a vidékfejlesztés. 

A helyi értékek feltérképezésével, megőrzésével igyekszünk a Balaton-felvidék szellemi örökségét és üzenetét a nyilvánosság legszélesebb rétegeihez eljuttatni. Nap, mint nap teszünk az aktívabb társadalmi összefogásért, az erősebb helyi identitás megteremtéséért, a közösségi gondolkodás és munkavégzés ösztönzéséért. A helyben előállított termékek és szolgáltatások ismertségének növelésével, értékesítésének támogatásával, valamint a helyi turizmus szervezésével, sok száz helyi ember életét segítjük. Bízunk benne, hogy mindezek jelentős mértékben támogatják a fiatalok helyben tartását, letelepedésük segítségét, valamint az elvándorlás megelőzését is.

Az ÉLTETŐ Balaton-felvidékért Egyesület a “Rural Quality – Vidék Minősége” – Európai Térségi Vidék Minősége Védjegy Egyesület tagja. Az európai összefogás célja a tagországok, régiók, térségek vidéki területein a különleges minőséget képviselő, társadalmi, környezeti, gazdasági felelősségvállalás terén is együttműködő termelők, vállalkozók, szolgáltatók népszerűsítése, versenyképességük erősítése. (bővebben: www.videkminosege.hu)

Az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület 2014-ben vezette be a Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidékért védjegyet, amellyel csatlakozott a nemzetközi “Rural Quality” – “Vidék Minősége” védjegy rendszerhez. (Bővebben: www.eltetovedjegy.hu). Célunk az, hogy minél többen vásároljanak helyben, helyit, helyi termelőtől, valamint, hogy segítse az ide látogató turistákat abban, hogy megtalálják a minőségi termékeket és szolgáltatásokat a térségben. Mára több, mint 100 védjegyes viseli büszkén ezt a védjegyet a térségben.

Itt, az ÉLTETŐ PONT-on megvásárolhatja „A Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék” védjegyes termékeinket, megismerheti szolgáltatásainkat és munkánkat. 

VÉDJEGYES PARTNEREINK