Családi borászatuk története a 2014-es évjárattal, és néhány hektár szőlővel kezdődött. Modern pincéjükben azóta két balatonfüredi és egy balatonszőlősi dűlőből, összesen 15 hektárból készítik boraikat, organikus szőlőművelés és fenntartható szemlélet mellett.

A Balatonfüred-Csopak borvidék legfontosabb fajtája az olaszrizling, ami náluk is prioritást élvez. Mellette szürkebarát, merlot, zweigelt és cabernet sauvignon adják fajtaboraik és háziasításaik alapját. területeiken folyamatosan kísérleteznek, tanulnak és frissítik ültetvényeiket, hogy a termőhely és a fajták karakterén túl azt is megmutassák boraikkal, amit a környezetükről és a világukról tudnak. 

Nincsi mögöttük több évtizednyi tapasztalat, vagy bortelmelői generáció, van viszont egy lelkes és kitartó szakmai csapat, akikkel napról napra jobban megismerik a szőlőikben rejlő lehetőségeket. 












PORTÉKÁIK