Érdekességek

Minden a Pekedliről – itt már olvashattál rólunk

Mi az a Pekedli, miért jó egy online piac, hogyan gyűjtjük össze a megye termelőit és kik is vagyunk mi?
Nos, ha ezek a kérdések már bennetek is fölmerültek, akkor egyrészt írjatok nekünk bátran, vagy csekkoljátok le a GYIK menüpontunkat, vaaaagy olvassátok el ezeket a szuper cikkeket, amiket velünk készítettek az elmúlt időszakban! 😉

Számunkra is hihetetlen, hogy ilyen gyorsan telik az idő, de már közel egy éve működik a Pekedli online piaca! Ez idő alatt számos termelőt mutathattunk be Nektek (és persze lesznek még újdonságok ám), rengeteget fejlődtünk és sokat tanultunk. Mindeközben pedig ilyen szuper megkereséseket kaptunk, mint amiket most összegyűjtöttünk Nektek.

Itt olvashattok rólunk

Először az Ecoport magazin hasábjain meséltünk a Pekedliről, ami nyomtatásban is megjelent és azóta is őrizgetjük itthon egy példányát. 🙂  De semmi vész, ha lemaradtatok róla, hiszen online is elolvashatjátok a velünk készült interjút, ami később a Vehir.hu hasábjain is megjelent.

fotó: Emlékálmodó – Kustány Katalin

BARA- BalatonOn ,,Arcok a Tó körül” sorozatában készített velünk interjút, ahol nem csak a Pekedliről, hanem is magukról is meséltünk egy kicsit, illetve a Balcsihoz és a környékhez fűződő kapcsolatunkról.

A szemfülesek a Napló főoldalán is találkozhattak velünk (pontosabban Petivel), a cikk folytatásában pedig elmeséltük, miért is jó, hogy mi házhoz visszük a piacot. Ha nem landolt reggel a postaládátokban az újság, a Veol.hu-n megtaláljátok a cikket online formában is.

Reggeli meglepetés a Napló címoldalán

 

Végül, de nem utolsó sorban pedig Anikó, a Hello Füred blog írója és lelkes ,,fürkésze” is írt rólunk egy posztjában. Megéri követni az oldalát, hiszen szuper balatonfüredi és környékbeli helyeket, boltokat, programokat és szolgáltatásokat fedez fel és ajánl mindenkinek!

 

Ha még szomjaznátok némi infóra rólunk 😉

Ha már mindent tudtok a Pekedliről és régóta követtek minket, akkor is biztosan van még kérdésetek, vagy kíváncsiak vagytok, kik is vagyunk mi. Nos, itt van 3 dolog, amit eddig még biztosan nem tudtatok rólunk! 🙂

  1. Rozi egyik szeme kék, a másik barna és kedvenc eledele a banán
  2. Peti egy igazi ezermester, így szabadidejében, amikor épp nem házhoz szállítja a termelői finomságokat, lakóautót (is) építget (amivel majd sokat kalandozgatunk nyáron)
  3. Nóri imádja a katasztrófa filmeket, amiken mindig izgul (pedig tudja, hogy a végén mindenki úgyis megmenekül 😅 ).

 

Tartsatok velünk továbbra is, hiszen rengeteg újdonsággal készülünk még!

 

Kapcsolódó bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.