Mi az a Pekedli?

A pekedli szó jelentése a helyi tájszólásban ételtároló. Ezért is lett ez Szatócsboltunk neve, ahol megtaláltok mindent, ami a háztartásba kellhet! 
Polcainkat megtöltöttük Veszprém megye legjobb termelői portékáival: kínálatunk a szezonnak megfelelően folyton változik, frissül, bővül.

Miket találsz nálunk?

Tejtermékeket, húsárut, lekvárokat, szörpöket, savanyúságot, liszteket, olajakat, magvakat, mézet, fűszereket, édességet, reggelente friss kovászos pékárut, natúrkozmetikumokat, öko tisztítószereket és sok minden mást

Kezműves foglalkozások

Tanulj, alkoss, éredz jól magad nálunk!

Aktuális workshopjainkról az ESEMÉNYEK menüpont alatt tájékozódhatsz.

Ha Te szeretnél tartani nálunk workshopot, a TEREMBÉRLÉS menüpont alatt találod a részleteket.

ahol olvashattál a

PEKEDLIRŐL

"Ideje volt a térségben egy ilyen vállalkozást elindítani és ezzel egyidejűleg a magyar és helyi vállalkozókat bemutatni és támogatni. Nagyon köszönöm a mai bemutatkozót, részemről a bizalom elnyerte a legmagasabb fokot!"
Andrea
"Egyszerűen imádom! 🙂 Gyerekkorom ízei költöztek a konyhámba! Mindenkinek csak ajánlani tudom."
Anna
"Mostantól csak innen fogok szalámit vásárolni 🙂 Ez a kolbász isteni! Csodálatos összhang van benne a fűszerek és a hús közt. Bátran merem ajánlani mindenkinek!!."
Tamás

Ha nem akarsz lemaradni semmiről

Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj elsőként az új termelőkről, friss portékákról, eseményekről, hírekről! 

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Pekedli Kft. az általam alább megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az e-mailekben található “leiratkozás” linkre kattintva, vagy az info@pekedli.hu címre küldött üzenettel, levéllel. Adatkezelési tájékoztató.

Blog, receptek, történetek

Érdekességek, hírek, újdonságok, receptek várnak blogbejegyzéseinkben