Márta helyi alapanyagokból készíti a rukkolás ízesítésű lenmag, tökmag vagy napraforgómag alapú szendvics- illetve salátakrémeket, amelyek  mind segítően hatnak az egészség megőrzésére, megújítására.

Az olajos magvak jótékony hatása immunrendszer erősítő és anyagcsere serkentő tulajdonságában rejlik. Többszörösen telítetlen zsírsav tartalmuk hozzájárul a normális anyagcsere kialakulásához, valamint számos más előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, melyek segítenek a szervezetben kialakult egészségügyi problémák leküzdésében.

Piaci árusítással, viszonteladók kiszolgálásával 2013. decemberében nyílt meg a nagyközönség felé. Kezdetben napraforgó, illetve tökmagkrémeket készített, majd az egyre gyarapodó tudatos vásárlóközönség igényeinek hatására fokozatosan bővítette a termékskálát. Ma már 13 féle terméket gyárt, családtagjai bevonásával.

2014. novemberében részt vett termékeivel az I. Bakonyi Gasztro Kupán, ahol kiváló helyi termékminősítést nyert el magoskrémjeivel. 2015. júniusában a Balaton-felvidéki Nemzeti Parki Termék Védjegy elismerésében részesült.

A magos krémek kitűnően alkalmasak akár magukban fogyasztva, akár pirítósra kenve, de saláta feltétként, vagy krémlevesek tálalásához is. Felhasználásának csak a fantázia szab határt, ételeink íz világát gazdagítvaMárta h

PORTÉKÁIK