Ős- illetve kistermelőként, családi közreműködéssel készülnek a Tekeresvölgyi Családi Birtok tejtermékei 2008 óta. Ma már 50 magyartarka tehenünk tejét dolgozzuk fel, ökológiai gazdaságunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy segítsünk megismertetni az emberekkel a minőségi élelmiszer fogyasztás előnyeit, valamint azt, hogy hosszútávon erre egy életformaként tekintsenek. Szerencsére rajtunk kívül sok más termelő is biztosítja már országszerte ennek alapjait.

Számos más készítményünk mellett, főként a karakteres, érlelt, félkemény és lágy sajtjaink a manufaktúra zászlós terméki. Ezekre a hosszú érlelésű sajtokra vagyunk mi is a legbüszkébbek és erre szeretnénk a legtöbb hangsúlyt fektetni a jövőben is.

Birtokunk nem csak tejfeldolgozással foglalkozik, más haszonállatainkból is saját termékeket készítünk. Ehhez kapcsolódva disznótoros programokon is részt vehetnek vendégeink, valamint egyéb más rendezvények (szervezett sajtkóstolók, gasztronómiai programok) befogadására is alkalmas a birtok közepén elhelyezkedő 42 fős rendezvénytermünk.

A hozzánk ellátogatók meg is szállhatnak nálunk, igényesen kivitelezett családi apartmanokban.

https://www.youtube.com/watch?v=oQj8cShxZUo