Ismerd meg a termelőinket

Bemutatkozik a Gombócz Csokoládé

Ugye, Ti is ismeritek Gombóc Artúrt?

Tudjátok, ő az a pufók kék madár a meséből, akinek mindene a csokoládé. Amelyik kerek, szögletes, fehér, töltött, sima…egyszóval mindegyik.
Mi is nagyon szeretjük a jó csokoládét, kár is lenne tagadni, ezért is hoztuk el Nektek a Gombócz Csokoládé kézműves finomságait online piacunkra.

Amikor először kóstoltuk ezeket a táblás csokikat, egyből rabul ejtettek minket. Isteni, de mégsem túlzó ízek, a fehércsoki, a marcipán és a narancs tökéletes elegye…Ez valami olyasmi, amit nem falsz be azonnal táblástul, hanem finoman ízlelgeted kockánként. Muszáj volt nekünk is belekóstolni, még a fotózáshoz szánt csokiba is bele kellett harapnunk, annyira mennyei volt az illata. Végülis így készült a beharangozó fotó is…😅

Isteni táblás töltött csoki a Gombócz Csoki műhelyéből

Isteni táblás töltött csoki a Gombócz Csoki műhelyéből

 

Dávid és barátnője, Dóri manufaktúrális módszerekkel készítik a finomságokat balatonfüredi műhelyükben. Most mesélnek egy picit arról, miért is kezdtek bele a vállalkozásukba és miért szeretik ezt csinálni. Bár végülis, ki ne szeretne csokival foglalkozni, nem? 😊

Portékáik között megtaláljátok a kézműves, töltött táblás csokikat, csokoládé nyalókát, liofilizált gyümölcsökkel készült táblás csokikat, pálcikás forrócsokit, mártott aszalt barackot (ezt ki ne hagyjátok, valami isteni!). Ha pedig hozzáadott cukormentes édességre fáj a fogatok, akkor is keressétek bátran a csokijaikat az oldalon, hiszen találtok ilyen opciót is. 😉 Persze itt még nem állunk meg, szeretnénk idővel bővíteni online piacunk csokoládé kínálatát! Ahogy a többi partnerünk finomságaiból, úgy a Gombócz Csokoládékból is lesznek majd újdonságok.

Ismerjétek meg a Gombócz Csoki történetét és lessetek be a kulisszák mögé a Pekedli első videójában!

Tartsatok velünk legközelebb is és ismerjétek meg azokat, akiktől a sok-sok finomság és kézműves alkotás az otthonotokba érkezik!

Kapcsolódó bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.