Minőség a Bakony szívéből
A Vezir Hús 1995. óta folyamatosan működő vállalkozás, ennek köszönhetően sok tapasztalattal rendelkeznek a húsipar területén. Fő profiljuk a húsfeldolgozás, húsipari termékek gyártása, nagy- és kiskereskedelmi forgalmazása. Emellett foglalkoznak még bérgyártással egyedi igények szerint, gyorsfagyasztott termékek készítésével, valamint mangalica termékek gyártásával.
Termékeik készítésénél a hagyományos alapfűszerezés ízvilága köszön vissza. Sikereik mutatják, hogy jól ötvözik a hagyományos termékgyártást a mai modern csúcstechnológiával.


A korszerű táplálkozás és az egészségesebb életvitel egyre nagyobb szerepet játszik az emberek életében, ezért kiemelten foglalkoznak egy adalékmentes termékcsalád kialakításával, mely hagyományos sózás és pácolás mellett a legmagasabb minőségi szintet képviseli.
Mivel jó hírük messzire eljutott, büszkék rá, hogy határontúlra, egészen távoli országokba is szállíthatják termékeiket. A Magyar vásárlók mellett az Angliában, Hollandiában és Spanyolországban élők is megkóstolhatják munkájuk gyümölcsét.
Fontos számukra, hogy a nevükkel fémjelzett termékekről mindenkinek a szakértelem és a minőség jusson eszébe.