A BIOGOLD Natur Kft. családi vállalkozásként működik a Balaton-felvidéken.

Andrea és családja felismerte, hogy egyre nagyobb az igény a bio és reform élelmiszerekre, így folyamatosan tértek át a különböző hidegen sajtolt étolajok gyártására. Az étolajakat világszerte nagy multinacionális cégek gyártják, ezzel szemben a Biogold igyekszik kihasználni a kis cég adta előnyöket az igények rugalmas kielégítésével, vevői kapcsolattartással, minőségi termékekkel.

2011-ben az egyik termékük, a BIOGOLD bio sütőolaj, elnyerte az „Év Bioterméke” díjat.

Céljuk a hazai tudatosan táplálkozó rétegnek jó minőségű, elfogadható árú élelmiszer biztosítása és emellett a hazai termékek, a tudatos táplálkozás, környezetbarát szemlélet népszerűsítése.

Korszerű, tudományos alapozású tevékenységük során a Pannon Egyetemmel együttműködve a hazai piacon hiánypótló, napraforgó-, repce- és szőlőmagolaj felhasználásával készített, az omega-3 és omega-6 zsírsavakat optimális arányban tartalmazó étolajat, illetve fűszerek felhasználásával fűszerolajat fejlesztettek ki.