A Pepo Papa márkanév mögött egy családi vállalkozás áll Nemesvámoson, ahol a szakmai tudás és elhivatottság szinte tapintható. 2013-óta működő tökmagolaj sajtolójukban prémium minőségű, finom és egészséges olajat és egyéb finomságot gyártanak.

A családi vállalkozás célja, hogy minél szélesebb körben, nem csak Magyarországon, de nemzetközi szinten is megismertessék mindenkivel z magyar alapanyagból készülő, minőségi, gyönyörű mélyzöld árnyalatú, illatozó tökmagolajat.

Jó minőségű prémium terméket állítanak elő, melyek élettani hatásai kiválóak, a tökmag alapanyagnak köszönhetően magas az e-vitamin tartalmuk, rengeteg telítetlen zsírsavat tartalmaznak, így koleszterin-csökkentő hatással bírnak. Emellett védelmet biztosítanak szív- és érrendszeri betegségek ellen, javítják az agyi keringést és lassítják az érelmeszesedést, segítik megelőzni, illetve gyógyítani a prosztatagyulladást. A tökmag magas szelén-tartalma a szervezet számára is felvehető formában van, ami a növények közül gyakorlatilag egyedülálló!

Sok pozitív hatása mellett nem elhanyagolható tulajdonsága, hogy finom. Az aromás, ízben gazdag olaj fogyasztható salátaöntetként, levesek ízesítőjeként vagy reggel pirítósra vaj helyett, de akár magában is (naponta egy evőkanállal).












PORTÉKÁIK