Egy olyan veszprémi vállalkozó család, akik már közel 30 éve váltják valóra az álmaikat, innovatív ötleteiket az üzleti életben! A Greenbiotic-nál mindennél jobban hisznek abban, hogy azzal tehetik a legegyszerűbben a legtöbbet magukért, családjukért és a környezetért, ha otthonaikban teljesen új szemlélettel kezdenek el tisztítani!

A probiotikus technológiával készült termékeik hatékonyan tüntetik el a szennyeződéseket, ezáltal kifogástalan és hosszan tartó tisztaságot hoznak létre körülöttünk. A speciális BIO felületaktív anyagoknak köszönhetően pedig egyedülálló, életbarát környezetet biztosítanak ártalmas vegyszerek nélkül, pusztán fizikai úton támogatva otthonaink jótékony baktérium háztartását!

Céljuk, hogy a lehető legtöbb emberrel ismertessék meg az egészséges baktérium háztartás fontosságát és a vegyszermentes takarítás előnyeit. Hiszik, hogy a mikroszkópikus élet elnyomása helyett, ha támogatni tudják a nap minden percében minket körülvevő mikrobiomot, akkor a természet önfenntartó ereje által érhetnek el egészségesebb környezetet.




Pár szóban a termékeikről:

Termékeiket olyan jótékony mikroorganizmusok természetes együttéléséből gyártják, melyek természetes életfolyamataik révén bio felületaktív anyagok keletkeznek. Ezek az anyagok más úton nem előállíthatók, csakis élő mikroorganizmusok által, azaz probiotikus technológiával készült termékekben megtalálhatóak! Minden Greenbiotic termék ember-, környezet- és állatbarát, bio probiotikus és növényi összetevők adják a termékek alapját, klórmentes, vegán, bőrbarát termékek, melyek a környezetben nagyon jól lebomlanak!

Amiért viszont külön köszönet illeti meg Őket:

  • RPET újrahasznosított műanyag csomagolást használnak
  • 100% újrahasznosítható minden Greenbiotic termék csomagolása
  • Sőt műanyag újrahasznosító üzemükben akár napi 20 t hulladékot állítanak vissza a műanyag körforgásba!

PORTÉKÁIK