Kistermelői grill kolbászok a Bakonyból: Zsolt és Viktória Bakonytamásiban vezet egy igazi mintagazdaságot, ahol a zöldség és gyümölcstermesztés mellett szabadtartásban állatokat is tartanak. Csak olyan finomságokat készítenek, amiket ők maguk is jó szívvel fogyasztanak: lekvárok, szörpök és isteni húskészítmények kerülnek ki gazdaságukból.
Mindenbe csak az kerül, aminek valóban kell: a kolbászokba például a hús legjava (comb, tarja, lapocka), Vikiéknél a mócsingos részek és a nyesedék a kutya lakomája és nem a hurkatöltés egyik összetevője.
Tárazzatok be ebből a kistermelői finomságból, itt a grill szezon! LIMITÁLT mennyiségben elérhető ez a finomság, közvetlenül a vágások után, frissen készül!
Az előrendeléseket június 9-ig tudjuk fölvenni, a csomagokat június 15-től lehet átvenni a Pekedli Szatócsboltban (egyedi megbeszélés alapján házhoz is szállítjuk).
Értékelések
Még nincsenek értékelések.